Agenda

 

Joaquim Mayugo i el Grup Teatral de Sant Celoni  ELS ATREVITS  presenten al Cercle Bredenc  DE LES RAMBLES AL PARAL-LEL                 US ESPEREM

 
Tequatre inaugura la temporada 2023 al Cercle Bredenc  amb l´obra de Pau Miró
 
                                                                  VICTORIA 
      
 
Iniciem la temporada de programació d’espectacles al Cercle Bredenc amb l’obra de teatre VICTORIA de Pau Miro, com sempre, el Cercle Bredenc continua fidel a la seva política ateneística de CULTURA CONVIVÈNCIA i SERVEI AL POBLE, tant per al soci (a) com per a la gent de Breda en general.
 
 
 
Cercle Bredenc i Colla Sardanista de Breda, organitzen el CURSERT DE BALLAR SARDANES 2023
 
 
Amb una molt bona assistència de públic es va celebrar a la Sala Gran del Cercle Bredenc, el CONCERT DE NADAL 2022, organitzat pel Cercle Bredenc i Dones de Breda.
Gràcies per la vostra assistència.
 
El proper dia 30 de desembre a les 21 hores a la Sala Gran del Cercle Bredenc i conjuntament amb Dones de Breda CONCERT DE NADAL amb La Principal de la Bisbal.
Tota la informació al cartell annex
US ESPEREM
 
 

 

El passat dia 9 d’octubre, tarda de jazz al Cercle Bredenc a càrrec de la formació musical Beat Band.

Diumenge  dia 9 d’octubre a les 18 hores a la sala Gran del Cercle Bredenc, concert de la banda Beat Band, amb una proposta musical que ens porta des del dixieland al jazz i al swing de les big bands dels anys 30 als EUA.
US ESPEREM.

Fa pocs dies vam rebre la Resolució del Síndic  sobre la queixa que vam presentar arrel de la Consulta popular de l’Ajuntament. La Resolució posa de manifest el criteri el Síndic que considera que en el procés de consulta i votació, l’Ajuntament va adoptar decisions contraries a la normativa i principis de transparència, imparcialitat i neutralitat. Trasllada la Resolució a la Comissió de Control i a l’Administració i l’ emplaça  perquè  l’informi, “que m’informi de les mesures que s’adoptaran sobre el cas” per poder  informar-nos un cop coneguda la seva decisió.

Valorem positivament tant l’interès mostrat com  la resolució dictada per el Síndic, que  reconeix que l’Ajuntament va adoptar decisions contraries a la normativa i a la transparència que ha de mostrar qualsevol Administració pública. Continuem estan molt pendents del tema i,  l’anirem seguint puntual i detalladament  i si han novetats significaves os les traslladarem el mes aviat possible. Annexem fotocopiada la carta rebuda del Síndic sobre la Resolució.cas” per informar-nos un cop coneguda la seva decisió.

 

Unes 90 persones van poder veure diumenge a la Sala Gran del Cercle Bredenc, la magnífica actuació de l’Esbart Dansaire de Rubi, amb una preestrena en exclusiva per al Cercle Bredenc  i un memorable Ball de Gitanes.

Gràcies a tots els que van fer possible aquest espectacle, amb la seva col·laboració.

 
Proper esdeveniment al Cercle Bredenc 19 de juny a les 19 hores a la Sala Gran ESBART DANSAIRE DE RUBÍ.
US ESPEREM
 
 
Amb una molt bona assistència de públic el passat diumenge 22 de maig el GRUP NIT I DIA va presentar a la Sala Gran del Cercle Bredenc el seu espectacle MÚSICA-ALS, com sempre, una gran actuació dels artistes del grup, dirigits per Joaquim Mayugo.
Felicitats a tot el Grup, i en particular al nostre company de junta Joaquim
 
 
 
 
El Cercle Bredenc i Joaquim Mayugo presenten a la Sala Gran del Cercle
Bredenc
MUSIC- ALS.
informacio i horaris en el cartel anex.
US ESPEREM