Agenda

Amb una molt bona assistència de públic es va celebrar a la Sala Gran del Cercle Bredenc, el CONCERT DE NADAL 2022, organitzat pel Cercle Bredenc i Dones de Breda.
Gràcies per la vostra assistència.
 
El proper dia 30 de desembre a les 21 hores a la Sala Gran del Cercle Bredenc i conjuntament amb Dones de Breda CONCERT DE NADAL amb La Principal de la Bisbal.
Tota la informació al cartell annex
US ESPEREM
 
 

 

El passat dia 9 d’octubre, tarda de jazz al Cercle Bredenc a càrrec de la formació musical Beat Band.

Diumenge  dia 9 d’octubre a les 18 hores a la sala Gran del Cercle Bredenc, concert de la banda Beat Band, amb una proposta musical que ens porta des del dixieland al jazz i al swing de les big bands dels anys 30 als EUA.
US ESPEREM.

Fa pocs dies vam rebre la Resolució del Síndic  sobre la queixa que vam presentar arrel de la Consulta popular de l’Ajuntament. La Resolució posa de manifest el criteri el Síndic que considera que en el procés de consulta i votació, l’Ajuntament va adoptar decisions contraries a la normativa i principis de transparència, imparcialitat i neutralitat. Trasllada la Resolució a la Comissió de Control i a l’Administració i l’ emplaça  perquè  l’informi, “que m’informi de les mesures que s’adoptaran sobre el cas” per poder  informar-nos un cop coneguda la seva decisió.

Valorem positivament tant l’interès mostrat com  la resolució dictada per el Síndic, que  reconeix que l’Ajuntament va adoptar decisions contraries a la normativa i a la transparència que ha de mostrar qualsevol Administració pública. Continuem estan molt pendents del tema i,  l’anirem seguint puntual i detalladament  i si han novetats significaves os les traslladarem el mes aviat possible. Annexem fotocopiada la carta rebuda del Síndic sobre la Resolució.cas” per informar-nos un cop coneguda la seva decisió.

 

Unes 90 persones van poder veure diumenge a la Sala Gran del Cercle Bredenc, la magnífica actuació de l’Esbart Dansaire de Rubi, amb una preestrena en exclusiva per al Cercle Bredenc  i un memorable Ball de Gitanes.

Gràcies a tots els que van fer possible aquest espectacle, amb la seva col·laboració.

 
Proper esdeveniment al Cercle Bredenc 19 de juny a les 19 hores a la Sala Gran ESBART DANSAIRE DE RUBÍ.
US ESPEREM
 
 
Amb una molt bona assistència de públic el passat diumenge 22 de maig el GRUP NIT I DIA va presentar a la Sala Gran del Cercle Bredenc el seu espectacle MÚSICA-ALS, com sempre, una gran actuació dels artistes del grup, dirigits per Joaquim Mayugo.
Felicitats a tot el Grup, i en particular al nostre company de junta Joaquim
 
 
 
 
El Cercle Bredenc i Joaquim Mayugo presenten a la Sala Gran del Cercle
Bredenc
MUSIC- ALS.
informacio i horaris en el cartel anex.
US ESPEREM
 
Finalment varem iniciar al Cercle Bredenc la programació 2022 amb l’obra «No hi ha lladre que per bé no vingui» interpretada pel Grup de Teatre de Figueres TEQUATRE, malgrat tots els problemes,,,,, aquí estem, com sempre,,,, al servei dels socis (as ) i de la Vila Breda .
Proper esdeveniment teatral al Cercle Bredenc amb l’obra de Dario Fo ( premi Nobel de literatura 1997 ) NO HI HA LLADRE QUE PER BÉ NO VINGUI, esperem que aquesta vegada si , el Covid 19 ens respecti.
US ESPEREM
Cloenda del Curset de Sardanes organitzat conjuntament amb la Colla Sardanista de Breda

Un altre cop el Covid 19 , per contagis a la companyia , ens obliga a suspendre LLUNY DE LA TERRA BAIXA programada pel dia 6 de març, lamentem les molèsties , i esperem continuar amb la programació al Cercle Bredenc.
Anirem informant

 


Un cop superats els problemes relacionats amb el Covid 19 , el proper diumenge dia 6 de març a les 5 de la tarda tornem amb “LLUNY DE LA TERRA BAIXA”.

El passat dia 18 de febrer, es va inaugurar el CURSET D’ENSENYAMENT DE BALLAR SARDANES 23 persones es van inscriure al curset el 1er dia 7 dels quals eren nens i nenes.Bona cosa que hi hagi interès per la sardana i que sigui extensible als nens i nenes, ells i elles són el futur de la nostra cultura.

 


El Cercle Bredenc i Colla Sardanista de Breda
recuperant l’activitat d’anys anteriors, organitzen CURSET D´ENSENYAMENT DE BALLAR SARDANES.

Tota la informació al cartell annex. E

El Cercle Bredenc, lamenta la suspensió de LLUNY DE LA TERRA BAIXA, el Covid 19 condiciona pràcticament totes les activitats en tots els àmbits, esperem que properament puguem oferir la representació anul·lada, una vegada superats tots els problemes deribats de la pandèmia, informarem puntualment.Les entrades adquirides anticipadament poden ser retornades on van ser adquirides, demanem disculpes per les molèsties.

 

Programació Teatre Quim per la temporada 2022

 

Josep Cabra i Trunas President de la Junta del Cercle Bredenc 11-2022

Proper esdeveniment al Cercle Bredenc , us esperem

Programació al Cercle Bredenc per el 2022

Els patges dels Reis Mags arriben a Breda per recollir les cartes de tots els nens i nenes

El president de la Federació d’Ateneus de Catalunya Pep Morella lliura el diploma commemoratiu de 75 anys d’existència del Cercle Bredenc al nostre company de Junta Josep Roda.
(Fotos central Toni Galitó) 22-12-2021

Exposició de vestuari VINTAIG Joaquim Mayugo

Dia 4 de maig inaguració de la exposición de vestuari VINTAIG al carrer del Prat nº 20 de BREDA , a més ,una exposición sobre vestits de el gran modisto YVES SANT LAURENT i com sempre, a benefici de Oncolliga de malalts de càncer de Girona i comarca.

Horari de dimarts a divendres de 10 a 13 hores.

Aplec de Breda 11 d´abril de 2021

Primer i segon dia de la presentació del TEATRE QUIM

Joaquim Mayugo ens informa que els dies 3,4 i 5 d’abril tindrà lloc la PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA DE LA TEMPORADA D’ESTIU al JARDÍ DE TEATRE QUIM carrer Montnegre nº 6 de Breda, hora de les 12 a les 13,30 hores, a partir de les 12 aperitiu de benvinguda, a les 13 hores presentació de el programa. US ESPEREM.

A partir d’el dia 23 de març es podrà visitar exposició de vestuari organitzada per Joaquim Mayugo VINTAIG LIOC al carrer Prat nº 20 Breda, hores convingudes de dimarts a dissabte Tlno. 972870714

El dia 25 de juliol inauguració oficial del TEATRE QUIM, l’esdeveniment tindrà lloc al jardí dél domicili de l’company de Junta Joaquim Mayugo, amb un selecte programa de cant i ballet
Salut

Tot i la Covid 19, els Reis van passar per Breda

Page a Breda

Activitats dirigides per el nostre company de Junta Joaquim Mayugo

Des del Cercle Bredenc, després de la pèrdua de la Núria, volem transmetre als seus familiars i amics el nostre condol i suport en aquests moments tan difícils.

Tant en l’àmbit institucional com a regidora de l’Ajuntament de Breda, com en el personal amb els membres de Junta de l’Cercle Bredenc sempre haviem tingut una relació cordial i positiva.

Tots la trobarem a faltar.

Descansi en pau.

El proper dia 2 d’agost a les 19 hores l’Ajuntament de Breda presenta II GALA LIRICA Els Claustres de Breda l’elenc i les col·laboracions en la informació annexa.

El passat 9 de juliol, Joaquim Mayugo, va fer entrega a la senyora LLuïsa Ferrer presidenta de l’Oncolliga de Girona, la quantitat de 303 € recollits dels assistents a el Taller – Museu de l’vestit mitjançant el sistema de «taquilla inversa». Joaquim Mayugo dóna les gràcies per l’assistència, i colaboracion a una bona causa.

«Seguint les recomanacions de les nostres autoritats, incloses les locals, la Junta Directiva del Cercle pren l’acord de suspendre fins a nou avís, com a mínim el dia 30 d’abril del 2020, totes els actes i activitats a les Sales del Cercle..

Inclou Curset de Sardanes d’acord amb la Colla Sardanista, Orquestra de la Selva d’acord amb l’Ajuntament i els propis nostres.

Salutacions ben cordials … cuideu-vos !!!

Josep Cabra Trunas, President

Per causes alienes a la voluntat de l’Cercle Bredenc se suspèn la representació de l’obra SI EL SENYOR EM PERMET ..
El Cercle Bredenc lamenta les molèsties que aquesta circumstància puguin suposar per als socis (es) i públic en general

Torna el teatre a l’Cercle Bredenc, el diumenge 8 de març a les 18 hores a la Sala Gran de Cercle Bredenc el grup de teatre de Taradell «Grup de Teatre 7deKampimg» presenta SI EL SENYOR EM PERMET, una divertida obra per a la tarda de diumenge.
Informació al cartell annex.
US ESPEREM

Vols aprendre a ballar sardanes?. El Cercle Bredenc amb la col·laboració de la Colla Sardanista Breda organitza un curset d’ensenyament de ballar sardanes.
Tota la informació en el cartell annex.
Us esperem

Nit de Reis a Breda

Com cada any els patges de ses majestats els Reis Mags van portar alegria i il·lusió als nens i nenes de Breda.

Concert de Nadal a la Sala Gran organitzat pel Cercle Bredenc i Dones de Breda, mes de 300 persones van assistir a l’esdeveniment ofert per la Principal de la Bisbal amb la solvència musical i professionalitat de sempre, gràcies per la vostra assistència en nom de Cercle i Donas de Breda i fins l’any vinent.
Bones Festes i Bon Any Nou 2020

Cantada de Nadales al Cercle Bredenc pels alumnes i les alumnes de l’Escola Montseny de Breda

   

El proper dia 27 de desembre a les 21 hores a la Sala Gran , el Cercle Bredenc i Dones de Breda, presenten, CONCERT DE NADAL interpretat per La Principal de la Bisbal, un any mes el Cercle Bredenc i Dones de Breda volem celebrar amb la gent de Breda aquestes festes tan entranyables amb aquest esdeveniment musical, tan clàssic de Nadal.
US ESPEREM
Informació de la venda d’entrades i de programa de concert, en els cartells annexos

 

125 persones van assistir a la representació de l’obra de Josep M. de Segarrra «El Cafè de la Marina» interpretada pel Grup Escènic Casino de Caldes de Montbui i dirigida per Francesc J. Serra, una magnífica representació d’una obra clàssica del teatre català que hem pogut gaudir a la Sala Gran del Cercle Bredenc.
Gracies per la vostra assistència i fins la propera

   

El proper diumenge dia 24 de novembre a les 18,30 hores, tornem a l’activitat teatral a l’Cercle Bredenc amb l’obra de Josep Mª. de Segarrra «EL CAFE DE LA MARINA» una peça clàssica de l’escena catalana produïda i interpreteda per EL GRUP ESCÈNIC CASINO amb la direcció a càrrec de Francesc J. Serra.
Tota la informacio sobre horaris i preus al cartell annex.
US ESPEREM.

Al voltant de 170 persones es van reunir a l’aparcament del Cercle Bredenc la nit del passat dia 20 de juliol, per celebrar el SOPAR REVETLLA POPULAR, una nit amb una temperatura molt agradable, bona música amb el duo COSTA BRAVA i bona companyia.Gràcies des del Cercle Bredenc per la vostra assistència i fins l’any .

   

El proper dia 20 de juliol al aparcament del Cercle a 2/4 de 10 del vespre al Cercle Bredenc organitza un any mes, el  «SOPAR REVETLLA POPULAR» amenitzat pel duo COSTA BRAVA. Tota la informació respecte a reserva de tiquets, menú, preus i serveis la trobareu al cartell annex.

US ESPEREM.

Diumenge dia 2 de juny les 18,30 a la Sala Gran del Cercle Bredenc la formació musical Abanb presenta el seu concert MUSICA DE MUSICALS un recull de peces de musicals emblemàtics com Evita, Sonrisas y Lágrimas Jesucristo Superstar, Chicago i altres.
Informació sobre venda de entrades al cartell anex
US ESPEREM.

El passat 5 d’abril, va tenir lloc la cloenda del curset de ballar sardanes d’enguany
Els gairebé 40 participants la meitat dels quals han estat nens i nenes entre 4 i 11 anys ens animen a les entitats organitzadores Colla Sardanista de Breda i Cercle Bredenc a continuar preservant els valors tradicionals del nostre país els propers anys
Com a record de l’curset l’equip d’ensenyants en nom de les entitats organitzadores va lliurar un document personalitzat a cada participant.
Gracies a tots per la vostra participació i també a les persones que han fet possible l’esdevenimet

 

El diumenge 24 de febrer, més de 100 persones van assistir a la Sala Gran del Cercle Bredenc, a la representació de la comèdia «Gigolo Exprés» interpretada per la companyia Grup de Teatre 7 de Kàmpig, una obra que va proporcionar als espectadors una divertida tarda de diumenge.
Gràcies per la vostra assistència.

   

Torna el teatre al Cercle Bredenc, amb la divertida comèdia original de Núria Castel gigolo EXPRÉS interpretada pel Grup de Teatre 7 de Kàmping.
Tota la informació en el cartell annex
Us esperem a la Sala Gran del Cercle Bredenc per passar una divertida tarda de diumenge.

El Cercle Bredenc i la Colla Sardanista de Breda, organitzen a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc un curset d’ensenyament de ballar sardanes obert a totes les edats. tota la informació al cartell annex.

Reis a Breda la nit més màgica de l’any

  

Patge 2019 il·lusió i alegria per als nens i nenes de Breda a la Sala Gran del Cercle Bredenc

    

El divendres 28 de desembre a la Sala Gran del Cercle Bredenc Dones de Breda i Cercle Bredenc amb una assistència de gairebé 400 persones van presentar el Concert de Nadal 2018 a càrrec de «La Principal de la Bisbal» el concert «Serenata .cat 2018» va ser un passeig musical divers i magníficament interpretat per «la Principal de la Bisbal» des de la Bohème (Ch. Aznavour) a la March Radtzky (J. Strauss) passant per La vita è bella) N. Piovani) o a Margalida (J. Isaac ).
Gràcies en nom de Dones de Breda i Cercle Bredenc, a tots els col·laboradors que han fet possible aquest esdeveniment, també a tots els assistents al concert, la vostra assistència ens estimula a seguir amb la nostra programació.

  

El dissabte 15 de desembre a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc amb assistència de l’alcalde de Breda Sr. Dídac Manresa, la regidora de festes Sra. Núria Marés i el president del Cercle Bredenc Sr.Josep Cabra així com membres de la Junta del Cercle Bredenc es va inaugurar la 7ª exposició de PESSEBRES TRADICIONALS I DIORAMES, en les seves intervencions el Sr. Cabra president del Cercle Bredenc va agrair als Pessebristes Expositors la seva participació, aquesta col·laboració fa possible que aquesta exposició hagi arrivat a la 7ª edició.El Sr. Cabra va fer una menció especial a la col·laboració del Sr. Francesc Ferrer que va voler participar amb el seu diorama Castell de Cardona, en memòria del desaparegut Sr.Joan Miquel expresident del Cercle Bredenc al qual unien llaços familiars.També va agrair com no podia ser d’una altra manera l’assistència als vilatans que van assistir a la inaguració.El alcalde Sr. Dídac Manresa va fer esment a l’esforç del Cercle Bredenc i els expositors que fan possible el manteniment de tradicions tan entranyables en aquestes festes de Nadal convidant als asistententes a que se segueixin mantenint, com a element de cohesió ciutadana i de preservació de les tradicions.

Gràcies en nom del Cercle Bredenc a tots expositors i asistentes, la participació i la col·laboració rebuda ens estimula per seguir treballant en el manteniment de la cultura i les tradicions.

   

El 28 de desembre a les 21 hores a la Sala Gran i seguint la ja tradició d’anys anteriors, el Cercle Bredenc i Dones de Breda presenten Concert de Nadal amb l’orquestra «La Principal de la Bisbal» sota la direcció de Francesc Cassú.

Més informació i programa del Concert en els cartells annexo

 

Del 15 de desembre fins al 6 de gener a la Sala Polivalent, el Cercle Bredenc organitza la 7a. exposició de Pessebres Tradicionals i Diorames, al cartell annex trobareu informació sobre inscripcions, horaris i pessebristes expositors.D

El diumenge dia 21 d’octubre a Sala Gran del Cercle amb una bona assistència de public el Grup de Teatre del Centre d’Arbucies sota la direcció de Jaume Fàbregas va presentar EL Testimoni basada en l’obra d’Agatha Christie “Testimoni de Càrrec” una adaptació amb moments divertits i final inesperat, magníficament interpretat pel Grup de Teatre del Centre d’Arbucies.

Gracies a tot el públic per la seva assistència i al Grup de Teatre del Centre d’Arbucies per una tarda teatral al Cercle Bredenc de gran nivell.

  

El  dia 21 d’octubre a les 18,30 a la Sala Gran del Cercle Bredenc, el Grup de teatre del Centre d’Arbucies presenta l’obra «EL Testimoni» obra de suspens de gran èxit que va escriure Agatha Christie i que va ser estrenada, a Londres l’any 1953, més informació al cartell annex.
US ESPEREM.

Inaguració a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc de l’Exposicio BREDA BALLET POPULAR un record de les activitats del Grup Dansaire de Breda entre els anys 1989 i 1999.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

El Cercle Bredenc dins dels actes de la Festa Major de Breda 2018 organitza
» EXPOSICIÓ BREDA BALLET POPULAR » un recull de records dels anys 1989 al 1999 de les activitats del Grup Dansaire de Breda presentat per Joaquim Mayugo.
La inaguració tindra lloc a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc el dia 6 de setembre a les 20 hores.
Mes informacio al cartell anex

El proper dia 21 de juliol a 2/4 de 10 a l’aparcament del Cercle Bredenc Sopar Revetlla Popular, amb el Duo Costa Brava, Servei de bar i coques per encàrrec, menu 12 €, més informació sobre venda de tiquets, al cartell annex

Excel·lent interpretació de Sergi Mateu del personatge de Puig i Cadafalch, l’actor penetra en el personatge ia traves dels seus discursos i ens explica la seva defensa del catalanisme polític, les seves contradiccions i la lluita en el parlamentarisme espanyol per aconseguir el reconeixement i el respecte a les reivindicacions catalanes, posició que li va suposar l’exili, situació que trasllada a l’espectador amb un extraordinari dramatisme.

També el seu concepte de l’arquitectura i l’art que com a urbanista li va enfrontar al racionalisme del Pla Cerdà a Barcelona.

Extraordinari exercici teatral escrit i dirigit per Marc Rosich i magníficament interpretat per Sergi Mateu el que varem veure a la Sala Gran del Cercle.

Gràcies des del Cercle Bredenc a totes aquelles persones i entitats que han col·laborat per dur a terme aquest esdeveniment, també a les persones que amb la seva assistència als diferents esdeveniments, donen sentit a la programació cultural del Cercle Bredenc.

 

Amb una gran assistència diumenge passat dia 3 es va celebrar a la Sala Gran del Cercle Bredenc El Festival de Dansa a càrrec de Dansala taller de l’AMPA de Breda gran treball per part de l’AMPA i una il·lusió i entusiasme envejable per part de la canalla participant.

Felicitacions a tots.

  

El proper diumenge dia 3 de juny a la Sala Gran del Cercle Bredenc Sergi Mateu i Marc Rossich (director) presenten «Puig i Cadafalch un croquis» un monòleg que ens ofereix un acostament a la figura de Puig i Cadafalch, arquitecte del moviment del modernisme català i polític defensor de la cultura catalana.
Mes informació en el cartell annex.
Us esperem

Al voltant de 150 persones van assistir al concert de l’Orquestra Jove de la Selva que va tenir lloc el diumenge dia 6 de maig a la Sala Gran del Cercle Bredenc, un gran concert i sobretot una gran esperança, ja que amb joves músics del talent i sensibilitat dels components de l’orquestra tenim assegurada la musica en el futur. Gràcies als directors Antoni Miralpeix i Dolors Vidal així com a tots els components de l’orquestra pel magnífic concert.També agrair a totes les persones i entitats que han col·laborat amb el Cercle Bredenc i ho han fet possible.

    

El proper diumenge dia 6 de maig a les 18 hores al Cercle Bredenc a la Sala Gran presenta el concert musical MUSICLAND interpretat per l’Orquestra Jove de la Selva, concert que properament portaran a Holanda, sota la direcció d’Antoni Miralpeix i Dolors Vidal esperem una gran tarda de concert.
US ESPEREM
Mes informacio al cartell annex

EL MES PETIT DE TOTS al Cercle Bredenc . Teatre musical d’impacte visual per a nens petits, de reflexió per als mes grans i de missatge padagogico per als pares, i adults, un retrat a través de la música de “ EL MES PETIT DE TOTS “ de l’escola republicana i els seus valors i també de l’escola que ens va portar la dictadura un cop acabada la guerra.
El Cercle Bredenc dona les grecies a les entitats i particulars que han col·laborat en aquest acte

  •  El 18 de Març a les 18 hores a la Sala Gran del Cercle Bredenc presentem l’obra de teatre musical infantil EL MES PETIT DE TOTS un musical inspirat en el conte de Lola Anglada.
  • Lola Anglada fou una narradora infantil i dibuixant catalana, que col·laborà des de molt jove a gairebé totes les revistes infantils catalanes de l’època i arribà a esdevenir una de les escriptores més representatives del gènere d’abans de la guerra
  • Venda de entrades- informació en el cartell anex

PROJECTE PEDAGÒGIC
Els objectius pedagògics d’aquest espectacle són:
 Descobrir el referent de la cultura catalana que va ser la Lola Anglada.
 Conèixer una part de la nostra història, perquè no caigui en l’oblit i generar diàleg
intergeneracional entre avis, pares, mestres i nens.
 Conèixer quin model d’escola hi havia abans de la guerra (coeducació, Escola Nova,
Montessori, Freinet, Institut Escola, Escola del Mar, etc.) i quin model va aparèixer després
de la guerra (segregació, memorització, repressió, qualificació, etc.)
 Conèixer el paper de la república en l’erradicació de l’analfabetisme i el missatge d’una
escola per a tothom.
 Assumir els valors que simbolitza “El més petit de tots” (solidaritat, fraternitat, ecologia,
civisme, etc).
 Reflexionar si els valors d’ ”El més petit de tots” són vigents i necessaris.
 Animar els infants a aprofundir més en el llibre i l’obra de Lola Anglada, així com despertar
interès en el moment històric tractat.
 Familiaritzar els nens i nenes amb les arts escèniques, tant amb el teatre com amb la
música.

CLOENDA DE LA 6ª EXPOSICIÓ DEPESSEBRES TRADICIONALS I DIORAMES 

Enguany unes 300 persones han passat per l’exposició de PESSEBRES  TRADICIONALS I DIORAMES, gràcies des del Cercle Bredenc a les persones que amb la seva col·laboració han fet possible un cop més l’exposició.

 

Un any més, Patge i Reis Mags han passat per Breda omplint de il·lusió i alegria a la mainada de Breda, també regals i joguines o carbó segons s’hagin portat al llarg de l’any.
El Cercle Bredenc ha volgut sumar-se a la festa de l’any més esperada per la canalla, gràcies a tots els que heu participat perquè fos possible.

    

Unes 350 persones van seguir en directe a la Sala Gran del Cercle Bredenc el Concert de Nadal organitzat per Dones de Breda i Cercle Bredenc, magnifica actuació de «La Principal de la Bisbal» amb peces tam enblematicas com el «Alleluia», «Boig per tu» «Radetzky Marsch» o “Girona m’enamora» per acabar amb un inesperat bis, la sardana «el Campanar de Breda», el concert va concloure amb un refrigeri pera tots els assistents que va ser compartit pels components de l’Orquestra.

Gràcies en nom de Dones de Breda i del Cercle Bredenc per la vostra assistència, i a «La Principal de la Bisbal» per la seva excel·lent actuació.

Bon Any Nou 2018

     

L’Escola Montseny de Breda (infantil. Primària i 1er d’ESO) va aconseguir omplir la Sala Gran de Cercle Bredenc  amb el concert de Nadal 2017.

Felicitats per l’èxit i Bones Festes

    

El passat dissabte 16 de desembre a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc, va tenir lloc la inaguració de la 6a exposició de PESSEBRES TRADICIONALS I DIORAMES, a l’acte van assistir unes 30 persones, entre elles l’alcalde Dídac Manresa i la regidora Núria Marés.

El president de l’entitat Josep Cabra va agrair la participació dels diferents col·laboradors així com l’assistència de les persones presents a l’acte, també va expressar la voluntat de continuar amb l’exposició a la que l’any 2017 van visitar gairebé 450 persones

Didac Manresa, alcalde de Breda va posar en relleu la conveniència de preservar tradicions tan entranyables, i la importància que entitats i particulars les facin possible amb la seva dedicació.La inaguració es va tancar amb un refrigeri per a tots els assistents.

     

El 29 de desembre a les 21 hores Cercle Bredenc i Dones de Breda presenten a la Sala Gran del Cercle Bredenc, CONCERT DE NADAL amb «la Principal de la Bisbal».

Venda d’entrades, repertori, veus, músics, director i entitats que col·laboren en el cartell adjunt.

 

Del 16 de desembre al 7 de gener eL Cercle Bredenc organiza la 6a exposició de PESSEBRES  TRADICIONALS I DIORAMES, al cartell annex teniu informació tant de l’horari de visites, inaguració i també amb qui heu de contactar en cas que volgueu exposar algun pessebre o diorama.
US ESPEREM

Divendres passat dia 10 de novembre amb una assistència de 50 persones aproximadament es va presentar a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc  L´Adiovisual «Senders de gran Recorregut», l’acte va ser presentat per Esteve Alsina Rosell president del Centre Excursionista de Breda.

Josep Cabra Trunas president del Cercle Bredenc i autor de l’audiovisual, va comentar el passe que incloïa 3 caminades d’un grup d’amics de Breda i Arbúcies. GR 223 Camí de Cavalls, Camiño Inglès a Santiago + Fisterra i GR 99 Camí Natural de l’Ebre en el seu tram final (lo Delta).

Josep va fer referència a l’aspecte esportiu, també el creatiu (referent  a la seva  afició a la fotografia) però sobretot incidint en el de convivència entre persones i amics, que entre altres coses els uneix la seva afició a recorrer el territori caminant i gairebé sempre amb «la casa a sobre «.

L’acte va finalitzar amb un refrigeri i un comentari generalitzat sobre l’Audiovisual.

Gràcies per la vostra assistència en nom del Cercle Bredenc i el Centre Excursionista de Breda i fins la propera.

    

Proper esdeveniment al Cercle Bredenc, el 10 de novembre  a les 21,30  a la sala polivalent audiovisual SENDERS DE GRAN RECORREGUT

 

El divendres dia 22 a 3/4 de 10 es va celebrar la ja tradicional Revetlla Popular al Cercle Bredenc, bon ambient, entre les 200 persones que van assistir al sopar amenitzat pel Duo Costa Brava. ball coca i bon rotllo. Gràcies per la vostra assistència i fins l’any que ve

 

El  dissabte dia 22 de juliol a 2/4 de 10 del vespre tindrá lloc a l´aparcament del Cercle Bredenc el tradicional Sopar Revetlla Popular, amenitzada  pel duo Costa Brava, una ocasió perfecta perquè socis i no socis gaudeixin d’un espai de convivència, hi haurà servei de bar, música i coques per encàrrec.

US ESPEREM

El menu i el preu el trobareu al cartell que adjuntem.compra de tiquets a c/ Montnegre 6 baixos ( Joaquim Mayugo )

Coincidint amb el centenari de la seva estrena i dins de la programació XTAC xarxa de teatre d’Ateneus de Catalunya, el diumenge 14 de maig la compañia teatral Quatre per Quatre ens va oferir una magnífica representació de l’obra teatral més representativa de Santiago Rusiñol, L’ auca del Senyor Esteve, noranta persones aproximadament van acudir a veure aquest homenatge entre crític i tendre del botiguer català, que també introdueix el que la fa actual, el conflicte generacional que porta a la desaparició de la «Puntual» botiga- escenari de tot el conflicte dramatico de l’obra.

Gràcies a la companyia Cuatre per Cuatre ia totes les persones i entitats que han col·laborat amb el Cercle Bredenc, també als socis (es) i vilatans que van assistir a la representació.

   

Tornem el dia 14 de maig a les 18 hores possiblement amb l’obra de teatre més important de Santiago Rusiñol L’AUCA DEL SENYOR ESTEVE.
Venda d’entrades als preus i als llocs habituals, més informació al el cartell annex.
US ESPEREM

L’AUCA DEL SENYOR ESTEVE Obra publicada l’any 1907. Aquesta obra es podria considerar una autobiografia de Rusiñol perquè el protagonista volia dedicar-se al món artístic i no continuar amb el negocia familiar, igual que li passava al propi escriptor. L’argument d’aquesta obra consisteix en que Ramonet, fill d’Esteve i Tomasa, volia dedicar-se a l’escultura i no continuar treballant a La Puntual, botiga fundada l’any 1830 per la seva família. Ramonet estudia d’amagat en una escola d’art, La Llotja, perquè sap que la seva família no li hagués permès. Quan els seus pares ho descobreixen Esteve es fica molt malalt i mor.

   

Divendres dia 31 de març a la sala Polivalent del Cercle Bredenc va tenir lloc la cloenda del Curset d’Ensenyament de Ballar Sardanes que conjuntament amb la Colla Sardanista de Breda hem dut a terme a les instal·lacions del Cercle Bredenc, sobren les paraules, nomes fa cal veure les fotos de la cloenda ……. el futur de Breda vol ballar sardanes, en hora bona a la gent que ha dedicat temps i ganes perquè el Curset hagi estat un èxit, i gràcies a tots els participants.

Us esperem a tots el dia de l’Aplec

La Agrupacio Coral Veus de l’Estany ens va oferir un concert coral ple de sensibilitat i esperit reivindicatiu, sensibilitat en cançons catalanes de sempre com «Ulls vers» o «El meu avi», espírit reivindicatiu pel que fa al respecte a la mare Terra amb cançons com «Pare». Suport a les minories racials així com una critica al indignant problema de la immigració de la gent dels països de l’orient mitjà i Africa assolats per la guerra i la pobressa, per últim un cant a la llibertat dels pobles amb cançons tan emblemàtiques amb «L’Estaca» o  “El cant de la Senyera». Gracies en nom del Cercle Bredenc a Veus de L’Estany i la gent que va assistir al concert, com algú va dir durant el concert, Breda i Banyoles a partir de diumenge estan una mica més a prop.

  

El proper dia 26 de març a les 16 hores a la Sala Gran EL Cercle Bredenc presenta

La Agrupació Coral VEUS DE L’ESTANY.
més informació al cartell annex, US ESPEREM

 

Fotos i documents per al record relacionats amb el Cercle Bredenc

  

Amb rècord de participacions 11 nens i nenes i 9 adults, el passat divendres dia 10 de febrero i per 3er any consecutiu es va posar en marxa a la Sala polivalent del Cercle Bredenc amb la col·laboració de La Colla Sardanista Breda «Curset d’Ensenyament de ballar Sardanes»
Bé només donar-vos la benvinguda al Curset i valorar la participació, que cada any a anat incrementant el nombre de participants

BENVINGUTS I TOTS A BALLAR SARDANES

P1290434

El Cercle Bredenc amb la col-laboració de la Colla Sardanista Breda organitzem CURSET ´ENSENYAMENT DE BALLA SARDANES inici el 10 de febrer, mes informacio al cartell adjunt

img043  images 1 imagen 2

El Patge Reial ha arribat a Breda

2017-01-01 Patge (55) 2017-01-01 Patge (56)

Unes 250 persones van assistir a la 3a edició del Concert de Sant Esteve organitzat per Dones de Breda i Cercle Bredenc, amb un magnífic aspecte de la Sala Gran del Cercle L’Orquestra de Cambra de l’Empordà ens van oferir (des) CONCERTO Un gran espectacle ple de moviment divertiment i musica tot això en el seu millor concepte, en resum una tarda inoblidable de música en una versió perfecta i perfectament desmitificada, gràcies a tots els components de l’Orquestra de Cambra de L`Emporda als seus directors musical Carles Coll i d’escenografia i autor Jordi Puntí per aquesta estraordinaria lliçó musical, i com no a tota la gent que ens va donar el seu suport assistint al Concert, sense vosaltres no hagués estat possible Gràcies en nom del Cercle i de Dones de Breda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA dig OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mde mde dig mde

CONCERT_0190

El dissabte dia 17 de desembre va tenir lloc la inaguració de la 5a exposició de pessebres tradicionals i diorames a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc amb l’assistència d’un grup de vilatans, la Junta del Cercle Bredenc i l Dídac Manresa, alcalde i Sam Torres regidor del Ajuntament de Breda.

El President de Cercle Josep Cabra inauguro l’exposició agraint la col·laboració de tots els participants que un any més han fet possible aquesta iniciativa del Cercle Bredenc ,Josep Cabra i la seva germana Mariona van tenir un sentit record per al seu pare Jaume Cabra pessebrista de Breda mort recentment. Per acord de la Junta del Cercle en aquesta 5è edició de pessebres tradicionals i diorames hi ha un expositor amb documentació i records de la seva activitat pesebrista.
Finalment l’alcalde Dídac Manresa va dedicar unes paraules a l’extraordinari treball dels pessebristes i a la importància de preservar una activitat tan tradicional i nadalenca.amb activitats com aquesta.

P1280839 P1280840 P1280841 P1280842

CERCLE BREDENC I DONES DE BREDA ORGANITZAN

CONCERT DE SANT ESTEVE

Concert_St_Esteve2016_A-5

Venda de entrades per internet cliqueu l´enllaç                            (https://ttpc.ticketmaster.es/?operador=TTT&pventa=10000000&pase=130463-1-1-1&idioma=CAS&rk=977689

https://www.youtube.com/watch?v=QhHen8ja1yA ( video )

Venda de entrades  TIcketea

Gairebé 50 persones es van reunir el divendres  dia 2 a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc per escoltar de primera mà com va ser l’experiència viscuda pel Oriol en el seu extraordinari viatge des de Breda fins al cap Nord, pluja, fred, neu, vent, però sobre tot, un exercici de voluntat i d’esforç i una oportunitat tal com ens va explicar el Oriol de conèixer i tractar amb persones que pot ser tenen una altra perspectiva vital i de convivència.Gracies a tots per la vostra assistència i l’Oriol enhorabona i agraïts per compartir amb tots nosaltres les seves vivències.

P1280749 P1280756 P1280760 P1280766

Cercle Bredenc i Dones de Breda organitzen CONCERT DE SANT ESTEVE 2016

Després del gran èxit de «Concerto a Tempo d’Umore», Jordi Puntí i L’Orquestra de Cambra de l’Empordà en pre-estrena per Breda ens ofereixen el seu nou espectacle «(des) CONCERTO» una invitació per a tots els públics a la música clasica.

Amb el bagatge de l’experiència i amb la “solvència contrastada” de l’espectacle Concerto a Tempo d’Umore, a  » (des ) CONCERTO» es fa un pas més enllà per apropar i endinsar al gran públic en la música clàssica a través d’una experiència única, híbrida, fruit de l’encreuament impossible del ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i riures.
Això és el que ens proposen Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Emporda

JORDI PUNTÍ, autor y director escènic
Estudia Mim i Pantomima a l ́Institut del Teatre de Barcelona. La seva universitat van ser els cinc anys d ́actor a la Companyia Els Joglars on treballa en la creació de dos espectacles, «Bye bye Beethoven» i «Columbi Lapsus», i tres sèries de televisió com a actor i guionista. Escriu i dirigeix les seves pròpies obres.
És un professional versàtil que ja porta estrenats més de 70 espectacles dels gèneres més diversos: teatre de gest, de text, clown, òpera, dansa contemporània… Com a docent ha dirigit tallers de 3er i 4art de gest a l’Institut del Teatre de Barcelona, cursos i tallers a El Timbal i a l ́Aula de Teatre de Manresa.
Alguns dels seus treballs han rebut premis com ara: Premi Generalitat de Catalunya/Teatre Jove; Premi Èxit; dos cops el Premi al Millor Espectacle de la Fira de Tàrrega i a la Feria de Leioa; Premi Especial Crítica de Barcelona; Aplaudiment Sebastià Gasch; FAD Barcelona; Arcipreste de Hita; Garnacha/Rioja; Rialles/Òmnium; Festival FETEN; Premi Butaca; dos premis UNNIM. Nominació als premis Molière/Paris i tres nominacions als Premios Max.
Recenment destacar el seu espectacle «Operetta» es troba de gira per Europa després de fer temporades al Teatre Nacional de Catalunya, Victòria, Poliorama i al Theatre Antoine de París. A destacar l’actuació al Gran Teatre Liceu. Amb aquesta obra obté el Premi UNNIM, Premi Butaca i la nominació al Premio Max Revelación 2012.

Venda de entrades per internet cliqueu l´enllaç                            (https://ttpc.ticketmaster.es/?operador=TTT&pventa=10000000&pase=130463-1-1-1&idioma=CAS&rk=977689

https://www.youtube.com/watch?v=QhHen8ja1yA   (video )

Venda de entrades  Ticketea

ORQUESTA DE CÁMBRA DE L´EMPORDA

Fundada a l’any 1989 a Figueres, es presenta amb una renovada formació de brillants i joves intèrprets compromisos amb la música dels nostres compositors. Rep l’ajut de la Fundació Privada Miquel i Cercle Sport Figueres. El seu repertori abraça des de la música del classicisme fins la contemporània.
Ha gravat 14 CD’s i 3 DVD’s. Ha actuat en 44 països dels cincs continents i visitat ciutats com Viena, Berlín, París, Roma,Londres, Brussel•les, Nova York, Buenos Aires, Sao Paulo, Pequín, Manila, El Caire, Moscou i un llarg etcètera fins a superar els 3.200 concerts. Sense oblidar però, la seva principal tasca, que és acos-tar la música nacional i internacional a totes les poblacions per molt petites que siguin.
L’Orquestra ha actuat a la seu del Parlament Europeu d’Estrasburg, on va ser nomenada Membre d’Honor del Consell Internacional del Moviment Europeu. El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya li va atorgar al 1992 el Premi Nacional de Música en la modalitat d’intèrpret de música clàssica. A l’any 1998 va rebre el Premi Sirena com a màxim exponent de la cultura empordanesa atorgat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’any 2006 va rebre el Premi a Enregistraments Discogràfics concedit pel Consell Directiu de l’Obra del Ballet Popular per la gravació del CD “Sardanes de Corda”.
A l’any 2014 va estrenar un projecte amb el director Jordi Purtí “Concerto a Tempo d’Umore”, que porta més de 100 funcions i després de estar al Festival Off Avignon 2 vegades segueix sent un gran èxit allà on es representa.

 

CONCERT_0190 CONCERT_0190

El proper dia 2 de desembre a les 20,30 hores a la sala polivalent del Cercle Bredenc, audiovisual on L´Oriol Boleda veí de Breda explicarà la seva experiència «DE BREDA A CAP NORD A COP DE PEDAL» un viatge en solitari. amb bicicleta des de Breda fins al punt mes septentrional d’Europa 2 mesos i més de 6000 km. d’aventura i esforç.

entrada lliure Us hi esperem per compartir amb l’Oriol  el seu extraordinari viatge

Cartell_Breda_color

Ens informa la companyia de teatre Casino de Caldes que havia de representar a la Sala Gran del Cercle Bredenc l’obra BOJOS DEL BISTURI que per causa de força major no poden representar l’obra el dissabte 13 de novembre, pel que ens veiem obligats a suspendre aquesta representació, demanem disculpes als socis (as) i al públic en general.
respecte a les entrades anticipades que ja s’hagin venut es tornarà l’import en el mateix lloc de la compra.

cartell BOJOS

Sipnosi de la obra
Un doctor està a punt de donar una conferència, la més important de la seva carrera. Està assajant el discurs a la seva consulta, quan rep una visita inesperada d’una infermera amb la qual va tenir una relació amorosa fa 18 anys, fruit de la qual va tenir un fill. El fill furiós espera a la recepció de l’hospital per demanar-li explicacions. La seva consulta es comença a omplir de gent: la seva esposa, doctor, un mosso d’esquadra, un vell ingressat a l’hospital, la infermera en cap i el fill inesperat. L’intent per part del protagonista d’evitar una catàstrofe professional i personal provocarà un seguit de mentides on es veurà barrejat tot l’hospital i la seva esposa.
Una infinitat de situacions extravagants i còmiques que el portaran a que ell i el seu millor amic, el Dr. Robert Bonet, es vegin atrapats en una gran xarxa d’enganys, disfresses, actuacions, sobresalts, i nervis. Tot pot passar en aquesta estona fins a la conferència. Us convidem a riure veient com surten del compromís aquests bojos del bisturí.

US ESPEREM EL 13 DE NOVEMBRE A LA SALA GRAN DEL CERCLE PER PASSAR UNA DIVERTIDA TARDA DE DIUMENGE.

El Cercle Bredenc prepara per a les properes festes de Nadal la ja tradicional exposició de Pessebres Tradicionals i Diorames (5a), El Cercle Bredenc convida a tots els interessats a participar amb el seu pessebre o diorama i portar-ho al Cercle per ser exposat.
El Cercle Bredenc podria facilitar algun tipus de material per a la construcció de pessebres, interessats posar-se en contacte amb Josep Roca tlno.676 31 41 44

nadal 1

El dia 13 de novembre a les 18 hores al Cercle Bredenc torna amb mes activitats culturals, en aquest cas es tracta de l’obra «Bojos del Bisturí» que ens presentara Grup Escènic del Casino de Caldes, oportunament us donarem més informació

Cartell Bojos del bisturí

POC_2272 POC_2447

El dia 14 de juliol es va fer lliurament de la recaptació de l’espectacle de NIT I DIA «» «Món musical passant per Paris» a la Fundació Josep Carreras, el lliurament va ser efectuada per Joaquim Mayugo, director de NIT I DIA ,Jaume Roura i Josep Roda .

Felicitats a tots els que han intervingut d’una manera o una altra per l’èxit de la iniciativa.

IMG-20160714-WA0000 IMG-20160714-WA0001 IMG-20160714-WA0002 IMG-20160714-WA0003

El passat dia 9 de juliol, un any mes al Aparcament del Cercle es va celebrar el ja tracional Sopar Revetlla Popular, unes 200 persones entre socis i no socis es van reunir a partir de 2/4 de 10 del nit i van compartir taula i conversa , amenitzada pel Duo Costa Brava que ens van oferir una nota musical i l’oportunitat de demostrar les nostres habilitats seguint la música.

Gràcies per la vostra assistència i fins a l’any proper

Els dies 2 y 3 juliol NIT I DIA i Joaquim Mayugo van presentar a la Sala Gran del Cercle Bredenc el seu espectacle MON MUSICAL PASSANT  PER PARIS a benefici de la Fundació Josep Carreras, ningú a fallat, l’espectacle impressionant, l’organizacion i tots els que han participat en l’espectacle d’una manera o altra impecablesy la Vila de Breda amb la ssistència a l’espectacle ESPECTACULAR la magnífica resposta pel que fa assistència i participación diuen molt de la gran sensibilitat i suport a la lluita contra la leucèmia de la població de Breda, des del Cercle Bredenc, gràcies Joaquim, gràcies a tots els que heu fet possible aquest esdeveniment i gràcies a la vila de Breda per l’extraordinària resposta a una gran causa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El proper dissabte dia 9 de juliol a 2/4 de 10 del vespre tindrá lloc al Parquing del Cercle Bredenc el tradicional Sopar Revetlla Popular, amenitzada com també comença a ser tradicional pel duo Costa Brava, una ocasió perfecta perquè socis i no socis gaudeixin d’un espai de convivència, hi haurà servei de bar, música i bon rotllo.

El menu i el preu el trobareu al cartell que adjuntem.compra de tiquets a c/ Montnegre 6 baixos ( Joaquim Mayugo )

Us esperem

IMG_20160704_143833_1

 

Els dies 2 i 3 de juliol a les 22,15 i 18 hores respectivament, Cercle Bredenc i NIT I DIA sota la direcció de Joaquim Mayugo presenten el nou espectacle musical «Mon musical passant per Paris» la representació de les dues funcions és benèfica i tota la recaptació serà donada a la FUNDACIÓ JOSEP CARRERAS contra la leucèmia.
trobàreu tota la informació sobre preus i venda anticipada d’entrades al cartell de difusió de la obra.

Us esperem a la Sala Gran del Cercle Bredenc, és per una bona causa

escanear0001 escanear0002 escanear0003

Tanquem el cicle Espai A amb la Banda d’Esparreguera un repàs per tots els gèneres musicals per acabar al Jazz, la banda d’Esparreguera ens va oferir un repertori extraordinari de peces musicals inoblidables Entre les quals va tenir una rellevància especial «cinc minuts amb Cole Porter «, sensibilitat i tècnica per part de la la banda i una ejercici de professionalitat i de divulgació musical per part del seu director David,» el vostre i el nostre millor concert «gràcies David, gràcies a tots i cadascun dels músics de la banda per el vostre concert. Us esperem a properes actuacions al Cercle Bredenc

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA P1270118  P1270120 P1270130

El proper dia 19 de juny a les 19 hores a la Sala Gran del Cercle Bredenc gran concert de la Banda d’Esparreguera, amb 45 músics ens presenten el seu concert DESCOBREIX LA BANDA – del pasdoble al jazz.
US ESPEREM,
venda d’entrades per internet .https://www.4tickets.es/espaia/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=FAC8&idRecinto=BREDA1

El passat 21 de maig el Esbart Dansaire de Rubi va oferir a la Sala Gran del Cercle Bredenc sota el nom genèric de SOM I SEREM un conjunt de balls de festa que s’anomenaven danses de sol i serena, més de 200 vestits i una extraordinària exhibició de tecnica i sensibilitat la que va mostrar l’Esbart Dansaire de Rubi, a les més de 120 persones que van assistir gaudin  d’un extraordinari espectacle.

Agraïm a l’Esbart Dansaire de Rubi que el Cercle Bredenc fos escollit per a l’assaig general abans de l’estrena formal a la Festa major de Rubi. Us desitgem un gran èxit i us donem les gràcies, per la deferència que heu tingut amb el Cercle Bredenc i amb la Vila de Breda.

P1260843 P1260854 P1260857

Propera actuació de l’Esbart Dansaire de Rubi al Cercle Bredec, després de l’excel·lent actuació de l’any passat, l’Esbart Dansaire de Rubí a peticion pròpia, ha volgut presentar el seu nou espectacle a Breda, us mantindrem informats de tot el referent a aquest espectacle que tindrà lloc a la Sala Gran de l’Cercle Bredenc el dissapte 21 de maig a les 9,30 de la nit.

US ESPEREM

Cartell Som i serem-Esbart Dansaire Rubíu

 El Cercle Bredenc continuant amb el cicle EspaiA i dins dels actes de la Festa de l’Ajust, va oferir l’espectacle del Grup Vocal Zetzània ÀNIMA DE SOUL excel·lent mostra musical del grup que es nodreix del gospel, jazz, soul ,i de intèrprets tan significatius com Aretha Franklin o Stevie Wonder, un concert diferent però que no va deixar indiferents a les més de 100 persones que van assistir. Gràcies per estar amb nosaltres, la vostra assistència ens anima a seguir. Fins la propera

P1260199 P1260206 P1260211 P1260216

El Cercle Bredenc torna amb el cicle Espai A, aquesta vegada música ………. música amb majúscules. El Grup Vocal Zetzània ens ofereix ÀNIMA DE SOUL una mostra de la seva passió per la música negra, gospel, jazz, soul, rhythm and blues i funky. peces inoblidables de Aretha Franklyn, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire …..
El 17 d’abril a les 18 hores us esperem a la Sala Gran del Cercle Bredenc.

venda de entrades als llocs habituals

El passat divendres dia 1 d’abril, va tenir lloc la cloenda del curset de Sardanes 2016 a a Cercle Bredenc, la participació a estat important i esperançadora, ja que a diferència de l’any passat, aquest any siiiiii, hem tingut mainada i això vol dir continuïtat i esperança de poder oferint el curset en els propers anys ,per que això sigui posible, comptem amb la amb la inestimable col·laboració de la Colla Sardanista de Breda i com no, amb els mestres que que han fet possible curset.
Gràcies a tots per la vostra participació en nom del Cercle Bredenc.

GRANS I PETITS US ESPEREM L’ANY QUE VE PER BALLAR «LA DANSA MES BELLA DE TOTES LES DANSES»

P1260123

Segona representació al Cercle Bredenc del cicle Espai A, el Grup Teatral Sotacabina ens va oferir una gran representació de «El somni d’una nit d´estiu» una mostra teatral del gran William Shekespeare que ens  va endinsa  a les més de 100 persones que van assistir  l´acte en  un món màgic i d’embolics amorósos  que ha fet d’aquesta obra un referent teatral.Gràcies a tots els assistents i com no al Grup Teatral Sotacabina que ens va oferir amb sensibilitat , humor i ofici una gran mostra de l’obra de Shekespeare.

P1250807 P1250810  P1250822 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA P1250827

Continuant amb el Cicle EspaiA, El Cercle Bredenc presenta el proper dia 21 de febrer a les 6 de la tarda a la Sala Gran  l’obra de teatre «El somni d’una nit d’estiu» obra immortal de William Shakespeare coincidint amb el 400 aniversari de la seva mort, Shakespeare mor a la seva ciutat natal Stratford- upon – Avon el 23 d’abril de 1616 a l’edat de 52 anys.

Una mostra teatral de l’immortal anglès, que el Cercle Bredenc  vol oferir a la Vila de Breda.

US ESPEREM.

Venda d’entrades per internet

 

21 febrer

El passat dia 5 de febrer es va inaugurar el curs de sardanes a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc amb l’assistència de membres de les Juntes organitzadores Colla Sardanista de Breda i Cercle Bredenc. Tenim 14 persones inscrites entre les que cal destacar la Júlia amb 6 anys, L’Anna amb 11 anys i la Rebeca amb 12 sembla que tenim el futur assegurat, Benvinguts i que sigui un curset aprofitable

P1250630

Per segon any el Cercle Bredenc conjuntament amb la Colla Sardanista de Breda organitzem «Curset d’Ensenyament de ballar Sardanes» les bases en el fullet adjunt, pares, mares, nenes, nenes i avis US ESPEREM  a tots a la Sala Polivalent del Cercle.

img277  sardanes 6  sardanes 5 img285

El passat diumenge dia 24 de gener es va iniciar el cicle d’Arts Escèniques EspaiA 2016 a la Sala Gran del Cercle Bredenc. L’Esbart Dansaire de Mollet ens va oferir el seu espectacle Cant Espiritual, una actuació de dansa magnífica plena de sensibilitat artística en la seva 1ª part i un reconeixement al folklore tradicional dels Països Catalans a la 2a en definitiva un bon espectacle una vegada mes al Cercle Bredenc.

P1250553 P1250560 P1250547 P1250537

Iniciem en la seva 2ª edició al Cercle Bredenc el cicle d’Arts Escèniques ESPAI A. Aquesta edició consta de 4 espectacles, DANSA Cant Espiritual – Esbart Dansaire de Mollet, TEATRE El Somni d’una nit d’estiu – Grup Sotacabina  CANT anima de Soul- Grup coral Zetzània MUSICA Descobreix la Banda- Banda d’Esperreguera,  iniciarem el cicle el dia 24 de gener a les 18 hores amb l’Esbart Dansaire de Mollet i el seu espectacle Cant Espiritual,  esperem que la nostra programació sigui de l’agrado de socis (es) i públic en general. El Cercle Bredenc  anirà donant información puntual  dels diferents esdeveniments escènics, US ESPEREM

Compra d´entrades clicar l´enllaç

24 gener

Esbart dansaire Mollet 2 (1)  CARTELL Somni imatge 2000px Foto Zetzània Soul Foto Banda Esparreguera

     Tal com estava previst el dia 6 de Gener dia de Reis es va fer la cloenda de la 4a Exposició de Pessebres Tradicionals i Diorames, la  assistència de unas  650 persones,  ens anima ha  continuar en els propers años. Gracies i fins l’any que ve

P1240791

Com cada any la cavalcada dels Reis Mags ha arribat a Breda després d’un llarg viatge de Ses Majestats per portar la màgia i els regals de la nit de Reis omplint d’alegria i il·lusió als nens i nenes, contemplar les seves mirades plenes d’innocència és el millor regal de Reis per als pares.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nens, nenes, pares, mares i avis van donar la Benvinguda al Patge al Cerccle Bredenc ……… un esclat d’alegria per als nens i nenes de Breda

20160101_192242

EL passat dia 26 es va celebrar amb una magnífica assistència de public al 2º CONCERT DE
SANT ESTEVE a la Vila de Breda,, organitzat pel Cercle Bredenc i Dones de Breda i en la Sala  Gran del Cercle Bredenc, La Banda de L’Agrupació Musical de Cerdenyola del Vallès ens va oferir un magnífic concert amb obres tan nadalenques i emblemàtiques com White Chrismas i Home Alone, o valsos com el Vals del Ratpenat o el Danubi Blau, que van tenir coreografia de ball. Entre altres magnífiques obres, el concert va finalitzar amb la participació de tots els asistentens, orquestra i públic sota la batuta del director Gerard Pastor amb la popular i coneguda  Marxa Radetzky.

Gràcies en nom del Cercle Bredenc i Dones de Breda a totes les persones i entitats que han col·laborat per poguer oferi aquest esdeveniment ,també a la Banda de L’Agrupacio Musical de Cerdenyola del Vallès, al seu director Gerard Pastor, cos de ball (Jose, Agustina, Antonio i Tere de Santa Maria de Palautodera) i molt especialmemt a tots els assistents que van fer possible l’èxit del 2n CONCERT DE SANT ESTEVE a la Vila de Breda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El passat dia 19 de desembre és va inaugurar a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc la 4a edició de Pessebres Tradicionals i Diorames, l’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Breda Didac Manresa la regidora Núria Marès i una excel·lent participació ciutadana tant l’alcalde com el president del Cercle , Josep Cabra van coincidir en la importància de preservar les tradicions populars i en reconèixer l’esforç de les entitats civils i expositors i pessebristes que cooperant amb les administracions i fan possible que any rere any tinguin lloc  aquestes manifestacions culturals. Gràcies des del Cercle Bredenc a expositors i col-laboradors  pel seu esforç i als nostres representantantes municipals per la seva presencia. BONES FESTES

P1240782 P1240775 P1240789 P1240791

IMG_20151219_195900_1 IMG_20151219_195945 IMG_20151219_192928 IMG_20151219_192548

img260            programa 1

Cercle Bredenc i Dones de Breda organitzen el 26 de desembre a les 19 hores CONCERT DE SANT ESTEVE amb la Banda de L’Agrupació Musical de Cerdenyola del Vallès i coreografia de ball en algunes peces del concert.

El Cercle juntament amb Dones de Breda, ofereixen aquest any un concert en la línia dels concerts tradicionals nadalencs, valsos, polques i conegudes peces de música clàssica seran l’essència musical del concert d’aquest any, que oferim als socis (es) de les entitats organitzadores i públic en general.

US ESPEREM.

El dia 19 de desembre de tindrà lloc la inauguració de la 4a Exposició de Pessebres i Diorames, l’exposició tindrà lloc a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc a les 18 hores. Gràcies al Grup Pessebrista de la Capella de Montserrat de Castellar del Vallès i al Sr. Farré per la seva col·laboració, tambiém a Joan Canet i Jaume Figueres de Sant Celoni i a Jaume Cabra, Parròquia,Eduard Moreso, Enric Casabonay Jordi Grau de Breda,per la vostra participacio sense vosaltres no hagués estat possible

img255

Diumenge dia 15 de novembre dins dels actes programats per a la GRAN FESTA SOLIDÀRIA (pels refugiats sirians) organitzada per ASSOCIACIÓ DE VEÏNS VILATANS DE BREDA, el grup de Teatre Musical del Cercle Bredenc NIT I DIA va oferir la seva col·laboració amb l’espectacle ANTOLOGIA MUSICAL ,16 numeros musicals que van significar l’esforç i col·laboració de més de 50 persones dirigides pel director de NIT i DIA Joaquim Mayugo.

Una  gran iniciativa,  per una bona causa, gràcies a tots per la vostra col·laboració

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El grup de teatre musical del Cercle Bredenc  NIT I DIA actuarà en Cercle Bredenc el dia 15 de novembre a les 17,30 dins dels actes de la GRAN FESTA SOLIDÀRIA (per als refugiats sirians) que organitza l’Associació de Veïns Vilatans de Breda.

La Coreografia, vestuari i direcció a càrrec de Joaquim Mayugo

Com a col·laboració solidària es cobrarà una entrada a l’espectacle de 2 euros que seran lliurats a la Creu Roja i ACNUR.

Antologia NIt i Dia

El Cercle Bredenc en reunion de la seva Junta directiva del 3 de septembre de 2015, ha acordat posar a disposició de la ciutadania de la Vila de Breda, l’aparcament del Cercle, per als oficis religiosos, en cas de decés.

En cas necessari posar-se en contacte amb qualsevol membre de la Junta.

logo - copia

El dia 5 de setembre, a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc i en el marc dels actes de la Festa Major de Breda es va  inaugurar  L’EXPOSICIÓ DE VESTITS DE DIFERENTS EPOCAS, presentada Joaquim Mayugo i el Cercle Bredenc, l’acte va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde de la Vila, Andreu Pujol i Mas i la regidora de festes Núria Marés de les Heras.

Tant els representants de l’Ajuntament de Breda com el President de Cercle Bredenc  Josep Cabra Trunas, van destacar el treball i la dedicació de Joaquim Mayugo, i la importància de les entitats culturals en la dinamizacion cultural de Breda.

Felicitats Joaquim …….. una magnífica mostra de la teva faceta creadora i la teva estima per Breda.

P1230623 P1230581 P1230576 P1230609 P1230567 P1230593 P1230601

El Cercle Bredenc i Joaquim Mayugo dins dels actes de la Festa Major 2015 presenten a la Sala Polivalent del Cercle EXPOSICIÓ DE VESTITS DE DIFERENTS EPOCAS

img238

El dia 11 de juliol, un any mes el Cercle Bredenc va organitzar el Sopar Revetlla Popular, més de 200 socis i no socis es van reunir al aparcamiennto del Cercle per sopar i passar una estona agradable, la vetllada va ser amenitzada pel Duo Costa Brava (un clàssic de les revetllas del Cercle) sopar, conversa ball i gresca fins a la matinada. Gràcies per la vostra participació i fins a l’any vinent

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El proper dia 11 de juliol com cada any Sopar Revetlla Popular a l’aparcament del Cercle Bredenc, sopar, ball i gresca per a tothom, us esperem

Revetlla Popular

El passat 3 de maig el Cercle Bredenc juntament amb altres entitats de la Vila col·laboro en la Festa Gran 50e aniversari de la Festa dels Avis, Josep Cabra President de l’entitat va saludar cordialment als avis, tot recordant que el Cercle està content de col-laborar amb la festa des de els seus inicis, tot seguit,  va recitar una entranyable poesía dedicada a la gent gran i a continuación,el grup teatral del Cercle Bredenc, Nit i Dia dirigit per Joaquim Mayugo i presentat per Jaume Roura va oferir una magnífica mostra de la seva última representació Arrivederci.

Felicitats a la Gent Gran de Breda i agrair a l’organització  l’esforç perquè els avis de Breda tinguessin l’acte que es mereixien.

nit i dia

El dia 1 de maig al Centre Cultural Can Comas de Pineda de Mar va tenir lloc la cloenda del cicle Espai A, aquest cicle de representacions s’ha dut a terme al Cercle Bredenc durant els mesos de febrer, març i abril amb una considerable assistència de públic.

En l’acte es van valorar per part dels assistents les experiències viscudes per part dels diversos programadors del cicle Cercles, Ateneus, Teatres etc.

El president del Cercle Bredenc Josep Cabra acompanyat del vocal Mariano Romero van estar presents en l’acte que va ser amenitzat pel grup L’Oca Underground.

teló

La Agrupacion Musical Senienca va oferir un magnífic concert, la seva proposta musical ens va portar per un seguit de gèneres, des dels musicals més representatius de Broadway, passant pel swing, pop, rok o la inoblidable música de Frank Sinatra, gairebé 70 músics dirigits magníficament per Josep Antoni Vila Tormo, ens van donar moments musicals difícils d’oblidar, com la interpretació de la sardana la Santa Espina en la qual es va implicar el públic espontàniament.

P1210697 P1210723 P1210721 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dijous dia 9 d’abril, es va fer la cloenda del curset de balla sardanes 2015, … …  semblava difícil, però ja esteu preparats per l’Aplec de diumenge, allà hi serem tots. Felicitats a alumnes i professors i fins el proper curset.

bona (2)

El proper dia 19 d’abril actuarà al Cercle Bredenc l’Agrupacion de Musica Senienca amb el seu concert LA BANDA DE MÚSICA A BROADWAY, un passeig inoblidable pel gènere musical.

Agrupació Musical Senienca

JA ESTAN A LA VENDA LES ENTRADES PER EL CONCERT DE LA AGRUPACIÓ MUSICAL SENIENCA » LA BANDA DE MUSICA A BROADWAY » DEL DIA 19 D´ABRIL DE 2015 A LES 18 HORES.

VENDA DE ENTRADES

CERCLE BREDENC DIES 13, 14, 15 I 16 D´ABRIL DE 17 A 19 HORES AL C/ NOU Nº 3 

OAC.c/ Nou n 9 Breda

DONES DE BREDA venda d´entrades a SANTA ANNA MODA i ROSA PERRUQUERS

El mateix dia del concert a taquilla 

Venda per Internet  http://entrades.espaia.cat/espai-cercle-bredenc

PREUS

Entrada general                                                                         10 euros

Entrada socis (as) del Cercle Bredenc i Dones de Breda         8 euros

Nens i Nenas menors de 12 anys                                              6 euros

Esbart Dansaire de Rubí va actuar al Cercle Bredenc el pasado15 de març, una actuació molt aplaudida pels assistents a l’acte. El Ball de Gitanes i les danses tradicionals del país van recollir els moments més emotius de l’actuació.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sembla per les fotos que el curset de ballar sardanes funciona a bon ritme, ens alegrem pels participants i els professors i professores. ÀNIM

P1210191 P1210194 P1210198

Ja estan  a la venda les entrades per l’espectacle SOM I SEREM de l’Esbart Dansaire de Rubí que farem a la Sala Gran el dia 15 de març a les 18 h 

VENDA DE ENTRADES

OAC.c/ Nou n 9 Breda

DONES DE BREDA venda d´entrades a SANTA ANNA MODA i ROSA PERRUQUERS

CERCLE BREDENC c/ Nou n 3 Breda, dies 9, 10 ,11 , i 12 de març de 17 a 19 hores

El mateix dia del concert a taquilla 

Venda per Internet  http://entrades.espaia.cat/espai-cercle-bredenc

PREUS

Entrada general                                                                    10 euros

Entrada socis (as) del Cercle Bredenc i Dones de Breda     8 euros

Nens i Nenas menors de 12 anys                                           6 euros

Esbart Dansaire de Rubi

El proper divendres  dia 6 de març a les 21,30 hores en  primera  convocatoria  i a les 22 hores en segona , tindrà lloc a la Sala Polivalent  ( entrada per el pati de lés acàcies)             L´ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE SOCIS del Cercle Bredenc.

«Vam iniciar amb éxit de públic  el primer concert del cicle EspaiA dedicat al cant, dansa i musica. El cor Cantabile ens va deleitar amb un espectacle fresc i molt vital amb excel.lents coreografies i unes veus angelicals» els 90 minuts van ser curts.
Els propers actes, el 15 de març amb l’Esbart Dansarire de Rubí i el 19 d’abril, l’  Agrupació Musical Senienca.  Animeu-vos us esperem el dia 15 de març, amb l’Esbart Dansaire de Rubí.

P1210099  P1210104 P1210107 P1210113 P1210116 P1210119 P1210124 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Divendres dia 30 a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc es va inaugurar amb 14 persones inscrites, el curset per aprendre a ballar sardanes, el curs s’imparteix en col·laboració amb la Colla Sardanista de Breda.que són els que saben, de ballar Ànim .. ……..  us esperem a tots com balladors i balladoras en el proper Aplec de Sardanes

curs de sardanes 2 curs de sardanes 2 (2)

CICLE DE ACTUACIONS  AL CERCLE BREDENC  DINS  DEL PROGRAMA ESPAI A

img167

El Cercle Bredenc amb la colaboració del Area de Cultura de l´Ajuntament de Breda i Dones de Breda,preparen un cicle d´actuacions a la Sala Gran del Cercle per els mesos de febrer, març i abril.

Aquets cicle està situat dins del programa Espai A que la Federació d´ Ateneus de Catalunya ofereix a tots els Ateneus i Centres associats a la Federació interessats en la programació.

El Cercle Bredenc associat a la Federacio d´Ateneu de Catalunya oferirà als socis i al public en general el citat cicle , que consta de tres actuacions els dies 21 de febrer,15 de març i 19 de abril.

PREUS

10 euros públic en general

8 euros socis (as) del Cercle Bredenc i Dones de Breda

6 euros menors de 12 anys

ACTUACIONS

21 de febrer a les 21 hores  CANTABILE ( finalistes del concurs de TV3  Oh happy day )

cantabile

15 de març a les 18 hores    ESBART DANSAIRE DE RUBI  ( Som i Serem )

Esbart Dansaire de Rubi

19 de abril a les 18 hores     Banda de Musica  AGRUPACIO MUSICAL SENIENCA ( La Banda de música a Broodway )

Agrupació Musical Senienca

Cercle Bredenc amb la colaboració de Colla Sardanista de Breda organitzem  

sardana 1

CURSET D´ENSENYAMENT DE BALLAR SARDANES

INSCRIPCIÓ oberta a tothom a partir de 6 anys, el curset es gratuït.

INICI el 30 de gener, i els dies 6,13,20 i 27 de febrer 6,13,20 i 27 de març  cloenda el 8 de  abril de 2015

LLOC Sala Polivalent del Cercle, entrant pel Pati de les Acàcies

PER INSCRIURE´S  Per inscriure’t, pots fer servir  la butlleta d’inscripció A l’Oficina d’Atenció Ciutadana OAC (c / Nou, nº 3 Breda), o bé lliurant-la a qualsevol membre de les Juntes. (Les butlletes d’inscripció es repartiran a domicili )

Data límit d’inscripció: 28 de gener del 2015

La possibilitat de poder dipositar la butlleta d’inscripció a l’OAC, és una gentilesa de la Regidoria de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Breda

Agenda 2014

 
 El 22 i 23 de novembre a la Sala Gran, al Cercle Bredenc i Nit i Dia ens oferiran l’espectacle musical «Arrivederci», sort per al director de Nit i Dia Joaquim Mayugo i per a tot l’elenc d’artistes, segur que serà un espectacle entranyable i com sempre d’una gran qualitat
artística
 
img136      img140   img137
 
 
 
 
                           LogoDones                     logogranface
 
 img138
 
 
 
FOTO 3 FOTOI
 
 
 
 
 El Cercle Bredenc ha participat en l’exposició contra la violència de gènere de DONES DE BREDA en el Centre Cultural Els Forns de Breda.

El Cercle Bredenc de Breda diu «NO a la violència»

» Es propio de las cabezas medianas, embestir contra todo aquello que no les cabe en la cabeza «

( Antonio Machado )

P1190950  P1190948

El Cercle Bredenc organiza la 3ª Exposició de Pesebres i Dioramas

img156

CONCERT PER SANT ESTEVE CONJUNTAMENT AMB «DONES DE BREDA «

Concert St Esteve

El 20 de desembre es va inaugurar la 3a edició de Pessebres Tradicionals i Diorames a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc, tant el Sr. alcalde de Breda, Jordi Iglesias que va assistir a l’acte, com el president del Cercle Bredenc, Josep Cabra van fer notar l’alt nivell dels expositors, així com l’increment de l’interès de la gent de Breda pel pessebrisme, gràcies a tots en nom del Cercle, perquè d’aquesta manera ens animeu a seguir organitzant aquesta exposició.

P1200332 P1200374  P1200376  P1200384

P1200391

El 26 de desembre es va celebrar el concert per Sant Esteve a la Sala Gran del Cercle Bredenc, el concert ha estat organitzat conjuntament per Cercle Bredenc i Dones de Breda.Joan Chamorro & Andrea Motis, Rita Pagès i la Sant Andreu Jazz Band, van oferir als aproximadament  500 assistents una vetllada nadalenca, intimista i de gran qualitat musical, que va ser motiu de molts  d’aplaudiments per part del public assistent.

Gràcies a tots per la vostra assistència això ens anima a seguir treballant per organitzar altres coses en un futur proper.

I evidentment, gràcies a la gent que a treballat perquè aquest concert fos possible  tant a la gent del Cercle Bredenc  com la de Dones de Breda. Des del Cercle farem tot el possible perquè aquesta col·laboració continuï en el futur en benefici dels socis de les  dues entitats i de la vila de Breda

FOTO 3 FOTOI OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_0771 DSC_0760 DSC_0755 DSC_0777

Nit de Reis, nit d’il·lusió i de somnis per als nens de Breda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  P1200577   P1200579 P1200598 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El dia 6 de gener va tenir lloc la cloenda de l’esposicion de pessebres i diorames 2014. Al voltant de 650 persones van passar per la Sala Polivalent del Cercle Bredenc, sent ja el 3er any consecutiu, que la nostra entitat organitza aquesta mostra per les Festes de Nadal. Gràcies a totes les persones que amb la seva assistència van donar sentit a la esposició i com no, a tots els expositors i entitats que amb la seva participació han fet possible aquest esdeveniment nadalenc a Breda.

Van participar en l’exposició:

Grup pessebrista de la Capella de Montserrat de Castellar del Vallès (per mitjà del Sr Farré)

Joan  Canet i Jaume Figueres de Sant Celoni

Jaume Cabra, Parròquia, Eduard Moreso, Enric Casabón, Jordi Grau, Joan Castanyer, Josep Cabra i la nena  Nuria  Montes  de Breda

P1200374 P1200384 P1200376

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre telefon (obligatori)